Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/u-poltavi-pohasyly-iuvileynu-marku-panas-myrnyy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві погасили ювілейну марку “Панас Мирний”

У Полтаві погасили ювілейну марку “Панас Мирний”

15 травня з нагоди 175-річчя від дня народження Панаса Мирного у Полтавському літературно-меморіальному музеї видатного українського письменника, прозаїка, громадського діяча відбулися урочистості, а також спецпогашення ювілейної марки.

Джерело: сайт Полтавської міської ради.

До заходу долучився і перший заступник міського голови Валерій Пархоменко. Він разом з директором з розвитку мережі Полтавського регіону «Укрпошта» Павлом Шестопалом, ініціатором та автором ескізів Ігорем Шипуліним, головою журі Конкурсу малої прози «Кобищанські замальовки» Світланою Ленською, переможницю конкурсу Дар’єю Масловською та директоркою музею Панаса Мирного Ольгу Тютюнник погасили ювілейну марку.

«Зараз ми боремося за своє існування, за мир і спокій українців. І сьогоднішня подія – одна з тих історичних важелів, які ворог хоче у нас відібрати. Ми робимо все для того, аби наша культура і мистецтво жили і розвивалися. Пам’ятаємо нашу історію. Україна Переможе!,” – зауважив Валерій Пархоменко.

Перейти до вмісту